Tennis in Breda en omgeving

Tennis leeft enorm in Breda en omgeving. In totaal bevinden zich er 12 tennisverenigingen. In Breda zelf zitten 7 verenigingen en in de omgeving 5. Het vinden van de juiste tennisvereniging mag dus zeker geen probleem zijn als u in Breda of in de omgeving woont. Vaak ben je met tennis hard bezig met het uitvoeren van de sport. Veel kleine voetbewegingen en een krachtige slag. Maar naast de lichamelijke beweging staat tennis ook bekend om de gezelligheid. Veel mensen gaan na een potje tennis gezellig samen borrelen. Je leert hierdoor dus steeds meer mensen kennen.

Alle tennisverenigingen hebben een ander aantal in leden. Je hebt hele grote verenigingen maar je hebt ook kleine verenigingen. Elke vereniging heeft dus ook zijn eigen ledenavonden, toernooien en feestjes. Wil jij informatie over de verenigingen in Breda? Kijk dan tussen de artikelen van Breda076 en krijg alles te weten over tennis in Breda en omgeving.

Naast de verenigingen kent Breda ook een groot tennisevenement voor beginnende profs. Breda Future is een toernooi waarbij mannen en vrouwen strijden om de eerste plek. Dit toernooi heeft inmiddels al 8 edities achter de rug waarbij veel bezoekers aanwezig zijn. De vele bezoekers mochten gratis komen kijken bij een paar mooie potjes tennis. Dit toernooi is voor beginnen profs maar er zijn ook al veel profs over de gehele wereld. Deze ranglijsten van de heren en dames vind je op Breda076.